Devino partener Spectro:o

Credem în parteneriate și în puterea de a lucra împreună pentru a realiza lucruri grozave. Câștigă noi oportunități de afaceri și profită de toate avantajele soluțiilor de digital signage ușor de integrat și folosit.

Parteneriat tehnologic

Spectro:o - partener oficial Raspberry Pi

În calitate de partener de design Raspberry Pi, continuăm să susținem afaceri din domeniile HoReCa, Retail, Fabrici și Sănătate în optimizarea proceselor de comunicare vizuală, prin intermediul soluțiilor digitale.

Parteneriat tehnologic

Spectro:o și Ropardo - parteneriat pentru transformare digitală

Nevoile pieței de digital signage și servicii auxiliare sunt în creștere, iar progresele tehnologice ne ajută să acoperim această cerere. Credem că parteneriatul nou format va combina expertiza tehnologică și de afaceri a părților pentru a aborda piețe noi și a implementa soluții inovatoare de software în mai multe domenii.

Studiu de caz

Cum a îmbunătățit Carrefour comunicarea vizuală din magazine cu ajutorul soluției de digital signage implementată de Spectro:o

După integrarea soluției noastre de digital signage, procesul de comunicare vizuală a fost optimizat: mai puține griji cu privire la efortul tehnic, mai mult timp și resurse alocate pentru a obține strategii de conținut noi și creative.

Cum poți deveni partner Spectro:o

Dacă ești interesat să devii partener Spectro:o, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos, iar noi vom analiza solicitarea ta și te vom contacta cât mai repede.

    Prin completarea formularului, sunt de acord cu Politica de Confidențialitate Spectro:o.

    Captează atenția și crește vânzările cu Spectro:o

    Spectro:o coordonează toate eforturile de comunicare vizuală în compania ta, atât cu clienții cât și cu angajații tăi. Număr nelimitat de ecrane, în oricâte locații, indiferent de industrie.

    Solicită demo