Skip to main content

Întrebări frecvente

Descoperă informații utile despre Spectro:o digital signage și răspunsuri la întrebările tale

Întrebări generale

Ce tip de conținut pot afișa cu Spectro:o? Ce pot afișa cu Spectro:o?

Cu Spectro:o puteți afișa videoclipuri și imagini sau o combinație a celor două. De asemenea, puteți combina cele două tipuri de fișiere pentru a crea liste de redare.

La fel de ușor, puteți rula videoclipuri YouTube și difuza canale de radio.

De ce să nu folosesc în continuare USB conectat la TV/ecran?

Puteți alege să utilizați USB dacă alegeți, dar astfel vă îngreunați munca și procesele de business. Ce presupune concret afișarea de conținut pe ecrane folosind USB? Trebuie să copiați conținutul de pe USB, mergeți la fiecare ecran, atașați USB-ul, încărcați conținutul. Dacă doriți să faceți modificări, trebuie să repetați acțiunea. Dacă televizorul se oprește, va trebui să reporniți redarea.

În schimb, playerele Spectro:o automatizează întregul proces și vă permit să afișați conținut sincronizat pe ecranul dorit și chiar să programați conținut la diferite ore în zilele dorite. Spectro:o vă scutește de multe griji, dar și de erori umane.

Cu Spectro:o puteți chiar programa toate campaniile pentru toată durata plecării în vacanță, de exemplu. 😏

Care sunt cerintele tehnice pentru a folosi soluția Spectro:o?

Aveți nevoie doar de acces la Internet și ecrane cu intrare HDMI. Spectro:o este o platformă web, deci aveți nevoie de acces la Internet pentru a vă conecta și gestiona ecranele și conținutul.

Trebuie să aveți un player Spectro:o instalat pe fiecare ecran. Playerul este conectat la platformă prin wireless (WiFi), prin cablu (LAN) sau un dispozitiv mobil (utilizând un dongle USB 3G / 4G / LTE). Playerul se conectează la ecran printr-un cablu HDMI.

Ce cunostinte tehnice imi trebuie pentru a folosi Spectro:o sau pentru a instala playerul Spectro:o?

Absolut niciuna! Am proiectat Spectro:o astfel încât oricine să o poată folosi. Platforma web este ușor de utilizat, iar playerele sunt plug-and-play. Vă puteți convinge singur accesând documentația.

Câte monitoare acceptă Spectro:o pentru fiecare cont?

Oricâte aveți nevoie. Tehnologia noastră scalabilă vă permite să afișați conținutul dvs. pe câte ecrane aveți nevoie, în locații sau țări diferite dintr-un singur cont. Pentru a obține o ofertă personalizată pentru compania dvs., contactați-ne.

Hardware: playere și ecrane

Pe ce hardware funcționează player-ul Spectro:o?

Spectro:o folosește playere externe Rasperrry Pi peste care am adăugat electronica suplimentară pentru fiabilitate.

Ne bucurăm să anunțăm că suntem în curs de dezvoltare de playere software pe Android, Windows, Tizen.

Cu ce versiune de Raspberry Pi este Spectro:o compatibilă?

Spectro:o funcționează cu Rasperberry PI 3B +.

Dacă sunteți un fan DIY și doriți să asamblați singur playerul, vă recomandăm: Raspberry Pi 3 Model 3B + (4 nuclee, 1 GB RAM) pentru a beneficia de o experiență uimitoare pe 1080p.

Ce tip de ecrane sau monitoare TV pot folosi cu Spectro:o?

Aplicația Spectro:o acceptă orice tip de ecran sau TV, indiferent de rezoluție. Serviciul este conceput pentru o rezoluție principală de 1920 × 1080p (denumită „Full HD” sau „1080p” în industria TV). Cu toate acestea, tehnologia noastră acceptă mai multe proporții și formate de orientare. În acest fel, conținutul dvs. este adaptat automat pentru orice rezoluție și orice monitor sau televizor.

Pot să folosesc ecrane orientate în format portret?

Desigur, puteți face aceasta cu încredere.

Spectro:o acceptă mai multe proporții și formate de orientare, făcând posibilă personalizarea și optimizarea conținutului în funcție de proporție și orientare (portret sau landscape).

Setați orientarea imaginii în platforma web. Nu există limitări privind dimensiunile și rezoluțiile.

Playerele Spectro:o

Ce este playerul Spectro:o?

The Spectro:o Player este propriul nostru player de tip plug-and-play, construit cu placa de bază Raspberry Pi 3B+. Spectro:o are nevoie de un dispozitiv care să redea conținutul multimedia pe monitoare sau ecrane TV. Pentru a simplifica lucrurile pentru dvs., noi am creat propriul nostru dispozitiv. În pachetul de instalare veți primi:

  • O placă de bază Raspberry Pi 3B+ și un UPS.
  • Un cablu HDMI standard pentru a conecta playerul Spectro:o la ecran.
  • Un card SD de 32GB, pre-încărcat cu software-ul Spectro:o și preconfigurat pentru a ne asigura că îl puteți folosi imediat (plug-and-play).

Pare complicat dar nu este. Imediat ce conectați playerul la monitor sau TV și apoi la rețeaua de internet, acesta va reda instant conținutul încărcat în contul dvs. din aplicația Spectro:o.

Cum comand un player Spectro:o?

Pentru planul pentru companii, contactați-ne, semnați contractul și livrăm kit-ul playerului. În curând veți putea cumpăra planul potrivit nevoilor dvs. direct de pe website-ul www.spectroo.eu.

Playerul Spectro:o este livrat și internațional?

Da! Spectro:o livrează la nivel mondial. Acoperim costurile cu transportul pe teritoriul României, în afara țării veți suporta dvs. costurile de expediere.

Trebuie să achiziționez un player Specro:o pentru a utiliza serviciile Spectro:o?

Depinde de dumneavoastră. Puteți obține player-ul Spectro:o de tip plug-and-play cu planul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. sau puteți cumpăra un Raspberry Pi și setați singur setarea. Aveți nevoie de o carcasă, adaptor de alimentare, cablu HDMI și un card SD și asamblați totul împreună.

Dar de ce să mergeți cu acesta din urmă când playerul Spectro: o este probabil o soluție all-in-one, cu un UPS inclus care asigură o durată de viață mai lungă a dispozitivului?

Ce garanție primesc pentru player-ul Spectro:o?

Player-ul Spectro:o are o garanție de 1 an. Înainte de a cheltui timp și bani valoroși, ar trebui să urmați ghidul de depanare Spectro:o.

Dacă la final concluzionați că este nevoie de înlocuire, veți expedia playerul Spectro:o defect la noi și vă vom trimite o altă unitate în termen de 2-3 zile de la primire. Dumneavoastră veți acoperi costurile de returnare, noi vom acoperi costurile de expediere ale unității de înlocuire. Cu toate acestea, dacă puteți economisi costurile de expediere prin înlocuirea personală a unei componente, vă încurajăm să o faceți.

Componentele kitului Spectro:o

Care sunt specificațiile tehnice ale playerului?

Spectro:o folosește placa de bază Raspberry PI 3 B+.

Specificațiile acesteia includ: procesor quad-core de 1,4 GHz pe 64 de biți, LAN wireless cu bandă duală, Bluetooth 4.2 / BLE, Ethernet mai rapid și suport Power-over-Ethernet (cu PoE HAT separat).

Dacă doriți să configurați singur playerul folosind acest computer Rasperberry PI 3 B+ cu placă unică, consultați ghidul de configurare: https://www.raspberrypi.org/products/raspberry-pi-3-model-b-plus/

Care sunt specificațiile tehnice ale cardului SD din kitul player-ului Spectro:o?

Oferim un card SD de 32 GB (clasa 10), din care aprox. 27 GB este utilizabil pentru spațiul de stocare media. Aceasta înseamnă mai mult de 24 de ore de fișiere video în format Full HD. Toate cardurile SD sunt livrate cu software preinstalat și preconfigurat în kitul playerului dvs. Spectro:o.

Care sunt specificațiile tehnice ale UPS-ului din kitul playerului Spectro:o?

Kitul playerului Spectro:o include un UPS special conceput pentru computerul Raspberry Pi.

Care sunt specificațiile tehnice ale cablului HDMI inclus în kitul player-ului Spectro:o?

În kitul Spectro:o, includem un cablu HDMI de 1,5 m conectabil la o intrare HDMI (tată-tată).

Caracteristici

Care sunt componentele de conținut pe care le oferă soluția Spectro:o?

Platforma Spectro:o acceptă conținut media (foto, video, radio, streamuri web) și vă permite să îl gestionați în playlisturi, să îl sincronizați automat și / sau să îl integrați cu aplicații de injecție de conținut de la terți.

Pot sa programez apariția conținutului pe zile și ore?

Pe lângă atribuirea conținutului implicit fiecărui player, puteți programa o listă de redare care să fie redată la datele și orele pe care le alegeți.

Programarea este o caracteristică importantă a platformei Spectro:o care vă ajută să setați ore și zile de redare pentru poziții diferite din aceeași listă de redare sau pentru ecrane sau locații diferite. De exemplu, puteți atribui un fișier de conținut pentru dimineața și un fișier de conținut diferit pentru după-amiaza. Simplu și ușor.

În plus, am proiectat funcția de programare astfel încât să vă permită prestabilirea orelor la care doriți să opriți monitoarele, reducând astfel consumul de curent electric.

Ce se întâmplă cu ecranele și conținutul meu în caz de întrerupere a internetului?

În cazul unei întreruperi a internetului, playerul Spectro:o va continua să afișeze conținut pe ecrane până când se restabilește conexiunea la internet.

Acest lucru este posibil deoarece conținutul afișat pe monitoarele dvs. este descărcat și redat local din player. Aceasta înseamnă că nu veți putea schimba conținutul cât timp nu există o conexiune la internet. De asemenea, conținutul care se încarcă de pe Internet, cum ar fi videoclipurile de pe YouTube și canalele radio, nu este disponibil până la revenirea conexiunii de Internet.

Spectro: o acceptă ecrane montate vertical?

Da, sistemul Spectro:o este perfect compatibil cu ecranele montate vertical. Vă recomandăm să creați conținut cu orientare portrait pentru acest tip de ecrane.

Cu toate acestea, sunteți liber să vă creați conținutul la diferite rezoluții, orientări și rapoarte. Astfel, puteți avea un aspect de ecran în 2 formate, unul orizontal și unul vertical. Când alegeți această orientare pentru redarea conținutului pe ecran, fiecare player selectează formatul corespunzător în funcție de proporție și de orientarea configurată.

Pot integra soluția Spectro:o cu terte părți ?

Da, Spectro:o permite integrarea cu aplicații terțe de unde playerele noastre preiau conținutul automat. Funcția de sincronizare permite programarea și redarea atât a conținutului propriu, cât și a conținutului terței părți.

Oferiți asistență în cazul în care am dificultăți în utilizarea aplicației Spectro:o?

Desigur. Sunt trei categorii de asistență pentru clienți: business, premium, corporate. De asemenea, avem stabilită o procedură de asistență rapidă pe bază de tichete, despre care puteți citi aici.

Pot să programez campanii publicitare?

Da, algoritmii Spectro:o sync permit injectarea de conținutului provenit de la terțe părți alături de conținutul propriu. În acest fel, puteți să vă monetizați ecranele în timp ce comunicați propriul conținut publicului dvs.

Caracteristici avansate

Playerul Spectro:o permite conectarea printr-o rețea WiFi?

Da, poți conecta playerul Spectro:o la o rețea de internet distribuită prin WiFi, LAN sau stick USB. La prima înregistrare a playerului în rețeaua clientului, oferim un proces nou cu ajutorul căruia puteți configura singur tipul de conexiune, WiFi, LAN sau stick USB, și introduce toate detaliile.

Cum? In momentul conectării playerului Spectro:o la ecran, acesta va afișa pe ecran denumirea lui și parola de conectare prin WiFi la player cu ajutorul telefonului sau laptopului. Dupa conectare, veți putea accesa prin browser adresa IP a playerului ( 10.0.0.1:10), unde se va afișa procesul de configurare a conectivității playerului la WiFi/LAN/Stick.

Playerul Spectro:o permite conectarea printr-o rețea celulară / mobilă?

Da, poți conecta playerul Spectro:o la o rețea de internet distribuită prin WiFi, LAN sau stick USB. La prima înregistrare a playerului în rețeaua clientului, oferim un proces nou cu ajutorul căruia puteți configura singur tipul de conexiune, WiFi, LAN sau stick USB, și introduce toate detaliile.

Cum? In momentul conectării playerului Spectro:o la ecran, acesta va afișa pe ecran denumirea lui și parola de conectare prin WiFi la player cu ajutorul telefonului sau laptopului. Dupa conectare, veți putea accesa prin browser adresa IP a playerului ( 10.0.0.1:10), unde se va afișa procesul de configurare a conectivității playerului la WiFi/LAN/Stick.

Spectro:o acceptă utilizarea unui IP static?

Da, poți conecta playerul Spectro:o la o rețea de internet distribuită prin WiFi, LAN (DHCP/FixedIP) sau stick USB. La prima înregistrare a playerului în rețeaua clientului, oferim un proces nou cu ajutorul căruia puteți configura singur tipul de conexiune, WiFi, LAN sau stick USB, și introduce toate detaliile.

Cum? In momentul conectării playerului Spectro:o la ecran, acesta va afișa pe ecran denumirea lui și parola de conectare prin WiFi la player cu ajutorul telefonului sau laptopului. Dupa conectare, veți putea accesa prin browser adresa IP a playerului ( 10.0.0.1:10), unde se va afișa procesul de configurare a conectivității playerului la WiFi/LAN/Stick.

Cât de sigură este platforma Spectro:o din punct de vedere a securității?

Toate produsele Spectro:o sunt concepute având în vedere securitatea. Aplicăm cele mai noi practici din industrie și criptăm comunicarea dintre playerele noastre și platforma de gestionare a conținului.

Am presupus, încă din faza de proiectare, că playerele noastre rulează într-un mediu ostil (rețea de încredere zero), de aceea comunicarea cu platforma se face într-un mediu izolat.

Chiar dacă facem tot ce putem pentru a proteja playerele, recomandăm clienților să aplice cele mai bune practici pentru protecția fizică a echipamentelor și pentru securizarea rețelei lor.

Vă recomandăm ca playerele să fie izolate în VLAN-uri separate și să li se permită să comunice strict cu serverele de care au nevoie.

Cât de fiabilă este platforma Spectro:o?

Spectro:o este o soluție foarte fiabilă. Nu vor exista momente de nefuncționare pe ecranele dvs., chiar și atunci când conexiunea la internet se pierde sau serverele se opresc. În acest caz, conținutul deja descărcat de player va continua să fie afișat până la restaurarea conexiunilor.

Vă rugăm să rețineți că Spectro: o nu este o soluție de stocare a fișierelor. Vă recomandăm să păstrați copii ale conținutului dvs. în afara platformei Spectro:o.

Ce tipuri de imagini acceptă Spectro:o pentru afișare?

Tehnologia utilizată de Spectro:o permite afișarea oricărui tip de fișier imagine actual: JPG, JPEG, PNG. Imaginile sunt redimensionate automat pe ecran, deci nu este nevoie să prelucrați imaginile anterior.

Totuși, recomandăm o rezoluție de 1920 × 1080 pentru cea mai bună performanță a playerului. O rezoluție semnificativ mai mare poate încetini playerul, de aceea este recomandat să redimensionați fișierele imagine înainte de a le încărca în player prin intermediul platformei web Spectro:o.

Ce tipuri de fișiere video acceptă Spectro:o pentru afișare?

Playerul Spectro:o acceptă formatul video mp4.

Când încărcați videoclipuri în platforma web Spectro:o, acestea sunt convertite automat în formatele standard din industrie (H.264 cu audio AAC).

Dacă aveți un fișier PowerPoint pe care doriți să îl afișați pe ecranele dvs., asigurați-vă că îl convertiți într-un fișier mp4 înainte de a-l încărca în platforma web Spectro:o.

Câtă lățime de bandă folosește Spectro:o?

Lățimea de bandă pe care o folosim este direct proporțională cu cantitatea de conținut pe care doriți să o adăugați sau să le transferați jucătorilor.

Cu toate acestea, avem o soluție dacă aveți mai multe ecrane într-o singură locație, putem adăuga un server cache local în rețeaua dvs. pentru a transfera pe WAN o singură dată conținutul, iar player-ele descarcă pe banda LAN conținutul din listele de redare.

De ce este conținutul descărcat local în player?

Este simplu, nu ne dorim perioade de nefuncționare în furnizarea serviciilor noastre.

Am construit Spectro:o ținând cont de calitate și asta este ceea ce ne dorim în continuare. Dacă se întâmplă să nu mai aveți conexiune de Internet sau ca aceasta să fie slabă, nu vă vom putea oferi cea mai bună experiență posibilă. De aceea, am proiectat Spectro:o pentru a descărca conținutul local pe cardul SD și a-l reda de acolo în loc să transmitem conținutul.

Trebuie să afișez o colecție uriașă de videoclipuri, de peste 4 GB, și vreau să folosesc playerul Spectro:o! Este posibil?

Da, cu Spectro:o este posibil. Spațiul de stocare standard alocat în contul dvs. Spectro:o este de 5 GB. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, puteți cumpăra mai mult spațiu cu un cost suplimentar de 1,5 euro / GB, iar apoi veți putea descărca până la 85% din memoria cardului de memorie din player.

Pot folosi platforma web Spectro:o de pe un smartphone?

Spectro:o a fost construită folosind tehnologia web-responsive, deci este foarte ușor de utilizat prin intermediul unui browser web mobil.

Cum acceptă Spectro:o pornirea și oprirea monitoarelor / televizoarelor? Sunt toate monitoarele / televizoarele compatibile cu această funcție?

Spectro:o folosește standardul HDMI numit CEC, acceptat de aproape toate televizoarele. Raspberry Pi, în general, include un adaptor CEC pe portul pentru monitorul HDMI. CEC este un protocol de comunicații standard acceptat de majoritatea producătorilor de televiziune. Permite dispozitivului de redare (player-ul Spectro:o, în cazul nostru) să pornească, să oprească și să comute intrările video pe un televizor compatibil CEC.

Consultați graficul de compatibilitate CEC. Dacă monitorul dvs. nu acceptă CEC (de exemplu, aveți un monitor de computer), playerul Spectro:o oprește portul HDMI pentru a permite monitorului să se oprească singur. Această funcție este acceptată de toate monitoarele actuale, chiar și de televizoare.

Există o limită de stocare pentru materialele încărcate în platforma Spectro:o?

Oferim un standard de până la 5 GB, dar puteți adăuga spațiu suplimentar de stocare cu un cost de 1,5 euro / GB.

Oferiți asistență în cazul în care am probleme dificile folosind soluția Spectro:o?

Da, vă punem la dispoziție o procedură de asistență rapidă pe bază de tichete.

Există trei categorii de asistență: business, premium, corporate Vom include in documentatie cele 3 categorii de suport – pe docs.spectroo.eu

Prețuri

Ce este un monitor sau ecran înregistrat?

Monitoarele înregistrate sunt monitoare care au fost asociate cu un player Spectro:o și pe care le puteți utiliza pentru a afișa conținut multimedia.

Desigur, puteți avea ecrane neînregistrate în contul dvs. Spectro:o dar, nefiind conectate la un player, conținutul alocat acestor ecrane neînregistrate nu va fi afișat nicăieri.

Care este oferta de preț pentru Spectro:o?

Am definit planuri de prețuri pentru a satisface fiecare nevoie unică.

Planul standard este pentru nevoi clare de până la 29 de ecrane și beneficiază de documentație bine explicată. Dacă credeți că aveți nevoie de mai mult sau aveți cerințe mai complexe, echipa noastră de vânzări vă va oferi consultanță.

Verificați planurile noastre de prețuri pentru mai multe detalii.

Spectro:o oferă un plan de abonament anual?

Da, aveți posibilitatea de a plăti pentru un plan anual, cu un cost de 150 de euro plătibil o singură dată.

Pot testa soluția Spectro:o înainte de a cumpăra un player și un plan de servicii Spectro:o ?

Planurile noastre de prețuri vin cu o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile. Dacă decideți să nu cumpărați playerul și un plan după această perioadă, contul dvs. va fi suspendat. De asemenea, oferim sesiuni demo online sau la sediul nostru din Sibiu. Contactați echipa noastră de vânzări pentru a programa o sesiune demo.

Trebuie să plătesc suplimentar pentru asistență?

Nu. Asistența pentru clienți pe bază de tichete online este inclusă în plan, chiar și în perioada de încercare gratuită de 30 de zile. Totuși, pentru proiectele complexe care necesită asistență frecventă, oferim un suport personalizat cu costuri lunare calculate pe baza cerințelor dvs.

Ce se întâmplă dacă vreau să reduc numărul de monitoare active?

Tot ce trebuie să faceți este să reziliați contractul pentru playerele respective conform clauzei de reziliere și noi le vom dezactiva.

Ce se întâmplă dacă nu îmi plătesc abonamentul?

Pentru depășirea termenului de plata, Spectro:o își rezervă dreptul de a percepe penalități de întârziere în cuantum de 0,5% pe zi de întârziere, calculate la contravaloarea debitului scadent, dar nu înainte de a notifica acest fapt către client.

In cazul în care clientul nu își îndeplineste obligațiile de plată, vom suspenda total sau parțial accesul la servicii.

Ce se întâmplă dacă reziliez abonamentul?

În primul rând, sperăm că vă putem ajuta cu orice probleme întâmpinați. Totuși, dacă doriți să anulați, trebuie să știți că anularea este posibilă în baza unei notificări care poate fi de 90, 60 sau 30 de zile, în funcție de durata contractului, 12, 24 sau respectiv 36 de luni.

Captează atenția și crește vânzările cu Spectro:o

Spectro:o coordonează toate eforturile de comunicare vizuală în compania ta, atât cu clienții cât și cu angajații tăi. Număr nelimitat de ecrane | Testează gratuit 30 de zile | Datele cardului nu sunt necesare

Programează demo