Skip to main content

Devino partener Spectro:o

Alătură-te comunității de parteneri Spectro:o și ajută-ți clienții să își optimizeze comunicarea vizuală. Fie că ești producător de ecrane, dezvoltator de tehnologie sau integrator, programul nostru de parteneriate îți va aduce noi venituri, mai multă vizibilitate și susținere în construirea propriei tale rețele de digital signage.

Parteneri Spectro:o

De ce să devii partener Spectro:o

Fără o soluție de comunicare, un ecran este doar un suport vizual. Cu tehnologia potrivită, un ecran este un instrument de convingere. Noi ne pricepem la digital signage, iar tu îți cunoști clienții – împreună vom transforma modul în care brandurile comunică în locațiile lor.

Câștigi mai mult cu mai puțin efort

Prin programul de parteneriat Spectro:o, vei genera o nouă sursă de venit pentru afacerea ta. Fiecare recomandare și vânzare a soluției Spectro:o îți va aduce comisioane sau discount-uri, în funcție de modelul de colaborare preferat de tine.

Consolidezi valoarea afacerii tale

Cu o soluție de digital signage, automatizezi, gestionezi și distribui conținut vizual pe un număr nelimitat de ecrane, în oricâte locații, din orice colț al lumii. Mai mult decât atât, platforma e compatibilă cu orice industrie și este intuitivă în utilizare. Știm, sună prea frumos să fie adevărat. Hai să-ți arătăm un demo și te vei convinge pe cont propriu!

Promovare reciprocă și noi oportunități de marketing

Ne pasă de creșterea ta la fel de mult ca și de a noastră, de aceea îți oferim mai multă vizibilitate prin plasarea pe website-ul Spectro:o, crearea de postări pe social media, colaborări pe diverse campanii de marketing și publicitate etc. Totodată, toate materialele de brand Spectro:o, cum ar fi manualul de identitate vizuală vor fi asigurate din partea noastră.

Te învățăm cum să devii un expert în afișaj digital

Începutul e mereu mai greu, dar noi te vom ajuta să descoperi și să valorifici toate beneficiile afișajului digital prin intermediul demo-urilor în detaliu, training-urilor gratuite, documentației tehnice, asistenței de la distanță. Întâmpini probleme cu platforma? Lasă totul pe seama noastră!

Afișajul digital e asul tău din mânecă

Prin adăugarea unei soluții inovative în portofoliul tău de produse, nu doar că vii în întâmpinarea clienților tăi și îi ajuți să își optimizeze comunicarea vizuală, dar, totodată, câștigi un avantaj competitiv și te diferențiezi de concurență.

Clienții tăi sunt ai tăi, clienții noștri pot fi și clienții tăi

Comunitatea de parteneri Spectro:o este un mediu în care ne susținem reciproc și creștem împreună. Ori de câte ori vom întâlni un client care are nevoie de serviciile tale, te vom recomanda ca partener de încredere.

Tipuri de parteneriate

Soluția Spectro:o a fost dezvoltată după principiul fiabilității și flexibilității, de aceea are o utilizare eficientă în mai multe industrii și este folosită cu succes pe mii de ecrane.  Dacă și pe tine te entuziasmează tehnologia și ești în căutarea unei comunități care te va ajuta să treci la următoarea etapă de dezvoltare, atunci programul de parteneri Spectro:o este locul perfect pentru tine.

Parteneri tehnologici

Colaborăm cu companii tehnologice de top din industrie pentru a extinde și îmbogăți expertiza tehnologică în afișaj digital. Împreună contribuim la digitalizarea afacerilor din mai multe țări din Europa și livrăm zi de zi experiențe de impact în locațiile clienților noștri.

 • Compatibilitate hardware și software
 • Integrabilitate cu sisteme terțe
 • Suport tehnic rapid și gratuit

“Soluția Spectro:o ne-a surprins prin versatilitate și ușurința cu care poate fi instalată pe orice tip de ecran, de aceea o recomandăm cu încredere clienților Samsung. Parteneriatul nostru a început în 2020 cu un proiect comun, și de atunci comunicăm fără bariere și depășim provocările tehnice împreună.”

M.Samsung

Parteneri integratori

Combinând tehnologia noastră inovatoare și know-how-ul empiric în digital signage, cu experiența vastă în afaceri a partenerilor noștri integratori, ne asigurăm că clienții din piață se bucură de o soluție completă, în conformitate cu așteptările lor.

 • Diversificarea portofoliului cu o soluție complementară
 • Fidelizarea clienților și consolidarea relațiilor de business
 • Training avansat și asistență tehnică

“Oferta noastră pe piață este destul de variată și complexă - sisteme de detecție, de semnalizare și de alarmare, iar produsul Spectro:o ne diversifică portofoliul și furnizează noi beneficii pentru clienții noștri, care sunt extrem de rare pe piața din România. În cei 3 ani de parteneriat, am fost plăcut surprinși de profesionalismul echipei Spectro:o și de promptitudinea cu care ne-a venit în ajutor.”

Alex TrascaDirector General, AT Systems

Cifre Spectro:o

12

Rulări de afișe digitale pe zi

1000

Puncte de prezență

4000

Ecrane conectate la platformă

5

Țări

Cum poți deveni partener Spectro:o

Dacă ești interesat să devii partener Spectro:o, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos, iar noi vom analiza solicitarea ta și te vom contacta cât mai repede.

  Prin completarea formularului, sunt de acord cu Politica de Confidențialitate Spectro:o.

  Captează atenția și crește vânzările cu Spectro:o

  Spectro:o coordonează toate eforturile de comunicare vizuală în compania ta, atât cu clienții cât și cu angajații tăi. Număr nelimitat de ecrane, în oricâte locații, indiferent de industrie.

  Solicită demo