Skip to main content
Spectro:o Digital Signage for HoReCa

Atrage-ți clienții cu meniuri digitale apetisante și convinge-i să încerce preparate noi

Creează meniuri digitale ușor de personalizat, afișează rapid meniul zilei și specialitatea casei, modifică prețurile și actualizează conținutul ori de câte ori vrei să scoți în evidență cele mai populare alegeri ale clienților.

Înainte de Spectro:o foloseam toate materialele promoționale pe suport de hârtie. Se crea contentul, mergeam la xerox, îl printam. Având peste 50 de locații în toată țara și lucrând în sistem de franciză, trebuia să transmitem materialele francizaților în format tipărit. Procesul era anevoios, lung și costisitor. Foarte costisitor. Cu Spectro:o am eficientizat procesul prin digitalizare!

Andreea VăduvaTrainer Master Franchise, Dabo Doner

Benficii pentru HoReCa

Crește numărul clienților și al vânzărilor oferind o experiență vizuală reușită, indiferent de tipul business-ului tău: cafenea, bar, restaurant.

Transformă afișele statice tradiționale în meniuri digitale interactive

Cu ajutorul afișajului digital, ecranele tale pot deveni meniuri interactive ușor accesibile de clienți pentru a-și comanda mâncarea preferată. Când meniul arată apetisant, crește automat și valoarea comenzii. Afișează conținut divers pentru a le ține companie clienților cât timp își așteaptă comanda.

Rulează promoții și scoate în evidență ofertele speciale

Fă-ți cunoscute promoțiile sezoniere și specialitățile de sărbători (Crăciun, Paște, etc.), ofertele limitate (mic dejun, prânz, cină) sau alte informații de interes, precum ingredientele locale, meniurile pentru copii, catering și altele. Setează orare diferite dintr-un singur click.

Locații multiple? Nicio grijă, Spectro:o are soluția

Indiferent de câte ecrane și locații deții, acum poți gestiona întregul conținut din platforma Spectro:o. Încarci, editezi și afișezi fără efort mesajele preferate, de la distanță, în locații multiple. Câștigă timp și elimină costurile de tipărire și logistică pentru afișe de hârtie inutile.

Afișează campanii publicitare pentru a-ți diversifica fluxurile de venituri

Generează venituri suplimentare prin vânzarea de spațiu publicitar pe ecranele tale către parteneri și alți furnizori. Personalizează mesajele și afișează-le clienților potriviți, în funcție de preferințele acestora. Programează automat campaniile, astfel încât angajații tăi să se poată concentra asupra clienților și activităților principale.

Schimbă afișele de hârtie cu o soluție de digital signage!

Solicită demo

Ce spun clienții noștri

Cum funcționează?

01. Conectează

Conectează ecranul la player-ul Spectro:o.

02. Publică

Adaugă și publică conținutul.

03. Administrează

Administrează ecranele cu ușurință.

Specificații tehnice

Tehnologie cloud

Conexiune securizată 3G/ 4G/ LTE/ WiFi/ Ethernet

Conversie video automată

Compatibilitate cu orice tip de ecran cu intrare HDMI

Starea dispozitivelor și a conținutului, afișată în timp real

Platformă de administrare web ușor de folosit

Creează experiențe culinare de neuitat cu Spectro:o

Spectro:o coordonează toate eforturile de comunicare vizuală în compania ta, atât cu clienții cât și cu angajații tăi. Număr nelimitat de ecrane, în oricâte locații, indiferent de industrie.