Skip to main content
Spectro:o Digital Signage pentru Retail

Crește vânzările și oferă o experiență mai bună în magazin

Ține pasul cu tendințele de cumpărare și transformă-ți spațiul fizic într-o experiență personalizată pentru vizitatori. Folosește afișajul digital pentru a atrage clienți, a crește vizibilitatea produselor și a te diferenția de competitori.

Cu Spectro:o reușim să configurăm și să derulăm campaniile noastre publicitare în toate magazinele Carrefour în doar câteva minute. Este atât de simplu și rapid!

CatalinaData & Media Placement, Carrefour

Beneficii pentru magazinele fizice

Prima impresie a clienților în magazin contează! Spectro:o susține comercianții să adopte o soluție de afișaj digital pentru experiențe memorabile la cumpărături .

Scoate în evidență produsele pe care le vinzi

Atunci când îți prezinți produsele prin vizualuri reușite, automat crești probabilitatea de cumpărare. Distribuie imagini și clipuri de produs bogate în detalii și creează campanii de marketing mixte, concepute să atragă atenția clienților. Cu Spectro:o e rapid și simplu.

Crește vânzările semnalizând digital promoțiile, vânzările sezoniere și reducerile

Folosește digital signage pentru a crea vitrine digitale instagramabile care transformă trecătorii în clienți. Atrage-i în magazin prin promoții, oferte zilnice sau reduceri sezoniere. Obține venituri suplimentare și crește numărul cumpărăturilor din implus atât în ​​orele de vârf, cât și în restul zilei.

Informează clienții și oferă-le subiecte de discuție

Oferă-le clienților motive să acorde atenție ecranelor din locație și, de ce nu, să facă afaceri cu tine. Afișează mesaje importante despre sănătate, siguranța publică, informații critice sau alerte în timp real, în oricâte locații dorești.

Crește-ți notorietatea brandului și diferențiază-te de concurență

Crește încrederea consumatorilor în brand-ul tău prin recenzii, testimoniale, conținut generat de utilizatori. Promovează-ți prezența în social media pentru a crește numărul urmăritorilor. Acum poți fi sigur că adopți aceeași strategie de brand recunoscută în locații multiple.

Schimbă afișele de hârtie cu o soluție de digital signage!

Solicită demo

Află cum să comunici vizual in-store prin afișaj digital

Descarcă manualul retailerilor care doresc să crească probabilitatea de cumpărare și să asigure o experiență memorabilă in-store prin exploatarea soluției de afișaj digital.

Descarcă ghidul

Cum funcționează?

01. Conectează

Conectează ecranul la player-ul Spectro:o.

02. Publică

Adaugă și publică conținutul.

03. Administrează

Administrează ecranele cu ușurință.

Specificații tehnice

Tehnologie cloud

Conexiune securizată 3G/ 4G/ LTE/ WiFi/ Ethernet

Conversie video automată

Compatibilitate cu orice tip de ecran cu intrare HDMI

Starea dispozitivelor și a conținutului, afișată în timp real

Platformă de administrare web ușor de folosit

Captează atenția și crește vânzările cu Spectro:o

Spectro:o coordonează toate eforturile de comunicare vizuală în compania ta, atât cu clienții cât și cu angajații tăi. Număr nelimitat de ecrane, în oricâte locații, indiferent de industrie.