Skip to main content

Setul complet de funcționalități
pentru afișaj digital de impact

Cu Spectro:o Digital Signage, automatizezi procesul de afișaj digital, salvezi timp prețios și optimizezi comunicarea vizuală cu clienții și angajatii, pe un număr nelimitat de ecrane, de la un click distanță.

Platformă

Conectează-te la platforma web Spectro:o Digital Signage și distribuie automat conținut dintr-un singur loc.

Conținut

Încarcă și alocă conținut pentru ecranele tale: imagini, clipuri video, pagini web și streaming live, direct din calculator sau telefonul tău mobil.

Playere

Ecranele tale comunică cu playerele Spectro:o, astfel afișezi conținut și gestionezi remote rețeaua ta de digital signage.

O singură platformă web - compatibilitate multiplă

RPI3B+

RPI4

Android

Cross - Platform

Funcționalități

Afișează conținut multimedia variat pe ecranele tale

Cu soluția Spectro:o, distribui și afișezi, în câteva secunde, prin drag & drop, conținut relevant pentru publicul tău: imagini, clipuri video, pagini web și streaming radio.

Imagini

În trei pași simpli, afișezi imagini cu produsul tău în lumina reflectoarelor sau mesaje vizuale de impact, în format divers: JPG, JPEG, PNG.

Clipuri video

Captează atenția clienților tăi cu videoclipuri de înaltă calitate și menține un conținut variat, prin combinarea mai multor tipuri de fișiere în listele de redare. Uită de chinul înlocuirii conținutului eronat și modifică orice fișier cât ai clipi.

Streaming web și radio

Posibilitățile de afișaj sunt infinite: poți rula conținut din surse online și difuza canale de radio ce-i introduc pe potențialii clienți în atmosfera potrivită. Mixează comunicarea vizuală cu cea audio și oferă-le clienților tăi o ambianță relaxantă indoor.

Template-uri personalizate

Îți oferim mai multă diversitate în comunicarea cu publicul tău, prin intermediul template-urilor customizabile. Spectro:o creează template-uri unice pentru tine, ușor de folosit și personalizat, pe care le poți aplica pentru varierea conținutului.

Orientare multiplă

Bucură-te de flexibilitate și personalizează-ți conținutul în funcție de proporțiile și orientarea ecranelor tale (portret sau landscape). Spectro:o se asigură că arată excelent!

Creează liste de redare și programează conținutul după plac

Prin intermediul unui singur panou de control unitar, organizezi și distribui conținut în toate locațiile din rețea, în intervalele orare dorite, fără cunoștințe tehnice.

Gruparea ecranelor

Gestionează-ți rețeaua de ecrane, grupându-le așa cum dorești, și alocă conținut fără bătăi de cap. Astfel, vei asigura o comunicare unitară și simultană în toate locațiile din rețea, de la un singur PC sau chiar prin intermediul unui telefon mobil.

Programarea conținutului

Planifică și organizează conținutul pe ore și zile, pentru a afișa mesaje relevante pentru orice context sau eveniment special. În plus, funcția de programare permite prestabilirea orelor la care doriți oprirea monitoarelor, reducând astfel consumul de curent electric.

Playlist-uri sincronizate

Promoții, oferte, campanii publicitare, mesaje de sărbători, prezentări speciale – Spectro:o sincronizează totul automat!

Afișaj digital offline

În cazul unei întreruperi a internetului, soluția noastră nu te va lăsa baltă! Bazează-te pe funcția ”Offline Play”, care asigură descărcarea locală și redarea neîntreruptă a conținutului, până la restabilirea conexiunii.

Administrează remote rețeaua ta de ecrane

Gestionează automat afișele digitale din cloud, de oriunde te-ai afla și indiferent de numărul de ecrane pe care le deții. De asemenea, poți monitoriza, direct din platformă, starea dispozitivelor și a conținutului, afișată în timp real, pentru a remedia rapid orice problemă.

Harta dispozitivelor

Aruncă o privire de ansamblu asupra activității ecranelor tale și identifică imediat dipozitivele inactive sau fără conținut.

Control total de la distanță

Reglează volumul video și audio din orice colț al lumii și bucură-te de funcțiile ”Power On & Power Off”, ”Boot On Start” și ”Autostart”.

Rapoarte despre performanța conținutului

Descarcă direct din platformă, în format Excel, rapoarte despre campaniile tale. Aplică filtrele dorite: locație, conținut, playere, interval de timp și află câte afișări ai realizat.

Asistență rapidă

Îți oferim ajutor de la distanță, în funcție de planul ales, pentru orice problemă întâmpini.

Alege o soluție sigură și scalabilă

Cu Spectro:o, poți afișa conținut pe oricâte ecrane ai nevoie și poți customiza afișajul prin integrarea cu aplicații terțe. Procesul de comunicare dintre dispozitive și platforma web se desfășoară într-un mediu izolat, iar datele sunt criptate end-to-end.

Securitate ridicată

Playerele noastre utilizează tehnologii moderne de protecție a datelor și folosesc canale de comunicație securizate, transferul de date fiind criptat integral.

Integrare cu aplicații terțe

Datorită gradului ridicat de flexibilitate, Spectro:o permite integrarea cu aplicații terțe, de unde playerele noastre preiau conținutul automat. Funcția de sincronizare permite programarea și redarea atât a conținutului propriu, cât și a conținutului din surse adiacente.

Spațiu de colaborare cu echipa

Adaugă noi utilizatori în platformă și colaborează cu angajații tăi, indiferent de locul unde s-ar afla.

Actualizare automată

Știm cât de mult valorează timpul pentru tine, de aceea am implementat funcția de actualizare automată a platformei, ca tu să nu pierzi informații prețioase.

Mii de ecrane sunt deja conectate la platforma web Spectro:o

Oferă experiențe de neuitat cu o soluție intuitivă și ușor de integrat

Control total de la distanță

Player plug-and-play

Integrare cu aplicații terțe

Asistență rapidă

Comunică digital fără efort, din orice colț al lumii!