Skip to main content
Spectro:o Digital Signage pentru Fabrici

Crește productivitatea în fabrică și îmbunătățește siguranța și calitatea producției

Cu Spectro:o Digital Signage pentru fabrici eficientizezi comunicarea cu personalul, facilitezi accesul la proceduri si protocoale de siguranță și te asiguri că informațiile importante ajung în toate departamentele – de la birouri, până la depozit și zona de producție.

Din dorința de a reduce consumul de hârtie, ca parte a planului firmei de a diminua cantitățile de deșeuri generate și de implementare a unor politici de mediu orientate spre protecția resurselor naturale primare, am adoptat o soluție modernă pentru avizierul firmei, în ton cu ultimele tendințe tehnologice, o solutie propusă de Spectro:o.

Constantin SanduComputer Network Admin, ERTEX International

Beneficii pentru fabrici și unități de producție

Informarea forței de muncă poate fi o provocare atunci când majoritatea angajaților tăi lucrează într-un mediu industrial extins și zgomotos, înconjurați permanent de utilaje grele și periculoase. Semnalizarea digitală joacă un rol crucial atât în creșterea siguranței la locul de muncă, cât și în educarea angajaților despre utilizarea echipamentelor, obiectivele companiei, atribuții și sarcini de lucru.

Crește productivitatea prin acces colaborativ și în timp real la proceduri

Renunță la afișele de hârtie și transformă-ți documentația într-un panou digital cu informații ușor de observat de către toți angajații. Afișează ghiduri de producție, proceduri de lucru, indicatorii de performanță și informații dinamice, precum meniul cantinei, programul de lucru, pauzele și progresul în timp real pentru a crește moralul și productivitatea echipei.

Încurajează ideea de comunitate la locul de muncă

Crește retenția angajaților făcându-i să se simtă apreciați la fiecare pas. Folosește afișajul digital pentru a-ți întâmpina noii angajați, a felicita angajatul lunii, a sărbători aniversări, a face cunoscute beneficii și bonusuri și a evidenția rezultatele remarcabile în echipă. 

Alege o interfață intuitivă pentru administrarea conținutului dorit

Acum poți crea, adăuga, valida, modifica și afișa cu ușurință conținutul dorit, atunci când ai nevoie. Folosește șabloane personalizate, cu salvare automată a istoricului și versiunilor utilizate.

Crește standardele de securitate afișând alerte și protocoale de urgență

Problemele de siguranță de la locul de muncă pot afecta sănătatea angajaților, resursele, dar și reputația companiei. Investind în comunicarea preventivă despre importanța siguranței la locul de muncă, reduci automat riscul de incidente. Cu Spectro:o poți afișa mesaje de alertă pe toate ecranele, în toate punctele de lucru: protocoale de siguranță, pericole de incendiu, ieșiri de urgență, materiale periculoase și altele.  

Schimbă afișele de hârtie cu o soluție de digital signage!

Solicită demo

Cum funcționează?

01. Conectează

Conectează ecranul la player-ul Spectro:o.

02. Publică

Adaugă și publică conținutul.

03. Administrează

Administrează ecranele cu ușurință.

Specificații tehnice

Tehnologie cloud

Conexiune securizată 3G/ 4G/ LTE/ WiFi/ Ethernet

Conversie video automată

Compatibilitate cu orice tip de ecran cu intrare HDMI

Starea dispozitivelor și a conținutului, afișată în timp real

Platformă de administrare web ușor de folosit

Digital Signage pentru unități de producție sigure și organizate

Spectro:o coordonează toate eforturile de comunicare vizuală în fabrica ta. Număr nelimitat de ecrane, în oricâte locații, indiferent de industrie.