Skip to main content
Spectro:o Digital Signage pentru Sănătate

Informează-ți pacienții și personalul cu afișaj digital pentru clinici

Alege afișajul digital pentru a le oferi pacienților atenția pe care o merită, a le face timpul de așteptare mai plăcut și a-ți ajuta personalul să lucreze mai eficient.

În primul rând, aplicația ne permite să menținem un spațiu de recepție elegant și neobstrucționat. Apoi, avem posibilitatea să implementăm și să comunicăm promoții sau pachete de servicii de îndată sunt validate și ori de câte ori dorim să facem acest lucru. Nu în ultimul rând, ne permite să transformăm timpul de așteptare stresant în primirea în timp util a pacienților, rulând videoclipuri educaționale despre asistență medicală.

A.Manager, Clinică privată

Beneficii pentru furnizorii de servicii medicale

În clinici și spitale, informarea proactivă a pacienților și gestionarea experienței de așteptare sunt aspecte cruciale. Spectro:o te ajută să gestionezi informațiile pentru vizitatori, pacienți și personal. O singură platformă. Sigur și ușor de utilizat.

Informează pacienții și personalul

Atrage atenția pacienților prezentând informații utile precum inițiativele de asistență medicală, campaniile de prevenire, întârzieri, oferta de servicii medicale și echipa de medici, într-un mod nou și interactiv.

Îndrumă pacienții și afișează indicații de orientare în incintă

Afișează indicații utile pe ecrane pentru a ajuta pacienții să se orienteze mai ușor către cabinetul medicului, toaletă, lift, ieșire, etc. Comunică alerte, întârzieri, întreruperi sau orice alte situații de urgență.

Prezintă personalul medical vizitatorilor

Experiența din spital poate fi adesea stresantă și impersonală. Cu Spectro:o se poate și altfel. Construiește o relație mai bună cu pacienții oferindu-le informații despre personal, parteneriate de succes și evenimente speciale.

Îmbunătățește comunicarea internă

Folosește o soluție de afișaj digital pentru actualizări interne și memo-uri care mențin personalul informat: anunță ședințe, oportunități de carieră și orice alte informații relevante pentru personal.

Schimbă afișele de hârtie cu o soluție de digital signage!

Solicită demo

Câțiva dintre clienții din domeniul sănătății

Cum funcționează?

01. Conectează

Conectează ecranul la player-ul Spectro:o.

02. Publică

Adaugă și publică conținutul.

03. Administrează

Administrează ecranele cu ușurință.

Specificații tehnice

Tehnologie cloud

Conexiune securizată 3G/ 4G/ LTE/ WiFi/ Ethernet

Conversie video automată

Compatibilitate cu orice tip de ecran cu intrare HDMI

Starea dispozitivelor și a conținutului, afișată în timp real

Platformă de administrare web ușor de folosit

Digital signage pentru furnizorii de servicii medicale axați pe pacienți

Spectro:o coordonează toate eforturile de comunicare vizuală în compania ta, atât cu pacienții cât și cu angajații tăi. Număr nelimitat de ecrane, în oricâte locații, indiferent de industrie.