Skip to main content

Pachetul complet de produse
pentru afișaj digital profesionist

Cu pachetul complet de produse Spectro:o Digital Signage, vei transforma ecranele tale în rețele profesioniste de afișaj digital. Îți punem la dispoziție atât componentele hardware, cât și soluția software pentru a comunica digital simplu și rapid.

Carcasă pentru player DIY

Carcasa Spectro:o este o componentă excelentă pentru asamblarea propriului player de digital signage. Compatibilă cu placa de bază Raspberry Pi 3B+ și 4B, carcasa are un spațiu dedicat pentru încorporarea UPS-ului PLS 003.

Design-ul simplu și practic integrează trei componente structurale: capac detașabil, bază și element dedicat pentru tipul de conexiune media. Datorită culorii sale, carcasa se integrează perfect din punct de vedere vizual în spatele ecranului, iar finisajul ei poate fi mat sau lucios, în funcție de preferințele tale.

Cere o ofertă

UPS compatibil cu Raspberry PI 3B+ și 4B

Spectro:o UPS este soluția simplă și sustenabilă pentru a menține unitatea Raspberry Pi mereu conectată. Compatibil cu Raspberry Pi 3B+ și Raspberry Pi 4B, Spectro:o UPS asigură stabilizarea tensiunii de alimentare și, totodată, continuitatea energetică timp de 30-60 secunde, după întreruperea alimentării principale.

Nu ai nevoie de setări sau calibrări prealabile înainte de utilizare. Instalarea este plug-and-play. Datorită design-ului compact, Spectro:o UPS poate fi integrat cu ușurință în sisteme și este simplu de montat într-o carcasă existentă.

Cere o ofertă

UPS 4G compatibil cu Raspberry PI 3B+ și 4B

UPS-ul 4G pentru placa de bază Raspberry PI 3B+ și 4B este instrument ușor de integrat și de încredere pentru o conectivitate fără probleme. Nu ai nevoie de experți tehnici sau de sisteme complicate pentru a gestiona înreruperile de internet; această soluție se asigură că conexiunea ta rămâne stabilă și puternică.

Imaginază-ți că nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la pierderea conexiunii la internet în timpul afișajului digital. Cu UPS-ul 4G de la Spectro:o, vei mereu conectat. Nu trebuie să faci setări sau configurări complicate – soluția este plug-&-play. Așadar, indiferent dacă te afli într-un oraș aglomerat sau într-o locație izolată, conținutul tău digital rămâne online, captivându-ți publicul rapid și fără dificultăți

Cere o ofertă

Player de digital signage

Playerul Spectro:o este de tip plug-and-play, construit cu placa de bază Raspberry Pi  3B+ / 4B și este compatibil cu orice tip de ecran cu intrare HDMI. După conectarea playerului la un monitor, TV sau ecran și apoi la rețeaua de internet, acesta va reda instant conținutul încărcat în contul din aplicația Spectro:o DMS.

Playerul comunică cu sistemul de management și își sincronizează automat playlist-ul local, astfel îți poți gestiona remote rețeaua de digital signage. Odată alocat conținutul pe playere, ele sunt autonome și vor rula acel conținut chiar și în cazul unei întreruperi de internet.

Cere o ofertă

Platforma web Spectro:o DMS

Platforma web de administrare a conținutului reprezintă punctul central de unde gestionezi fluxul de afișare, pornind de la încărcarea conținutului multimedia, până la distribuirea acestuia pe grupuri de playere.

Odată organizat conținutul, acesta intră în procesul de distribuție către playere, proces automat de care se ocupă componentele specializate ale platformei Spectro:o DMS. Accesul se face folosind conturi de acces create de administratorul platformei.

Cere o ofertă

Soluțiile Spectro:o – afișaj digital intuitiv și ușor de integrat

Cu Spectro:o coordonezi întregul efort de comunicare vizuală în compania ta

Folosește produsele fără cunoștințe tehnice

Asistență tehnică rapidă și documentație gratuită

Evoluție de la mecanisme costisitoare la soluții sustenabile

Soluții ușor de adaptat pentru orice industrie

Multiplicare fără limite, pe oricâte ecrane este necesar, indiferent de locație

Alege soluții de digital signage practice

și sustenabile indiferent de industria ta

Cum funcționează?

01. Conectează

Conectează ecranul la player-ul Spectro:o.

02. Publică

Adaugă și publică conținutul.

03. Administrează

Administrează ecranele cu ușurință.

Specificații tehnice

Tehnologie cloud

Conexiune securizată 3G/ 4G/ LTE/ WiFi/ Ethernet

Conversie video automată

Compatibilitate cu orice tip de ecran cu intrare HDMI

Starea dispozitivelor și a conținutului, afișată în timp real

Platformă de administrare web ușor de folosit

Achiziționează soluțiile Spectro:o

Suntem aici să te ajutăm să-ți construiești propria rețea profesională de afișaj digital.


    Prin completarea formularului, sunt de acord cu Politica de Confidențialitate Spectro:o.