Skip to main content
ResurseȘtiri

Comunicarea vizuală in-store în 2022: Ghid complet de afișaj digital pentru retail

By martie 3, 2022mai 2nd, 2022No Comments

Industria de retail trece în ultimii ani printr-o serie de transformări semnificative

Aceste transformări sunt cauzate de nevoia de adaptare la noile tendințe tehnologice. Pe cât de mult s-a transformat piața de retail în ultimii ani, pe atât de mult s-a schimbat și comportamentul consumatorilor. Iar lanțurile de magazine care au ajuns la un nivel de maturitate din punct de vedere digital, sunt și cele la care clientul se va întoarce în magazin.

Interesul consumatorilor față de experiențele tehnologizate in-store crește, iar atenția lor este din ce în ce mai greu de captat, de aceea Spectro:o, împreună cu retail-FMCG – cea mai citită publicație de retail din România, vine să susțină retailerii care doresc să-și crească afacerea prin lansarea unui Ghid de comunicare vizuală in-store prin afișaj digital.

Afișajul digital este viitorul comunicării cu clienții în magazin

Acest lucru ni-l arată statisticile: 78% din tehnologia folosită de retaileri pentru comunicarea în magazine este deja acoperită de soluții de digital signage. Mai mult decât atât, estimările indică faptul că în următorii ani rata de implementare a unei soluții de afișaj digital va crește cu încă 17%.

Despre alte trenduri și statistici, soluții digitale de promovare în retail, metode de atragere a consumatorilor în magazin și alte aspecte valoroase relatăm în ghid – un manual consistent, bine documentat și axat pe nevoile retailerilor. Vei afla despre:

  • Provocările și oportunitățile pieței de retail din România
  • Ce este soluția de afișaj digital, de ce este mai eficientă decât afișele statice sau stick-urile USB, și cum ajută retailerii să comunice mai bine cu potențialii clienți
  • Beneficiile afișajului digital și o mulțime de exemple de implementări reale și idei de conținut
  • Povești de succes din retail și cum au implementat clienții Spectro:o soluția de afișaj digital
  • Pașii necesari pentru alegerea și implementarea soluției potrivite de digital signage pentru compania ta

Descarcă gratuit ghidul și descoperă cum poți capta atenția clienților și crește probabilitatea de cumpărare in-store.