Skip to main content
Resurse

De ce digital signage este o idee bună pentru afacerea ta?

By martie 13, 2020aprilie 29th, 2022No Comments

Ce este Digital Signage?

Digital Signage e un sistem care afișează orice tip de conținut pe un ecran digital. Deși mulți nu sunt familiarizați cu termenul de „digital signage”, îl vedem cu toții în jurul nostru: când facem cumpărături în supermarket, când suntem într-un aeroport, în timp ce așteptăm la coadă la bancă, când mâncăm într-un restaurant, chiar și când mergem cu mașina pe drum sau când așteptăm la medic. Pentru oricine îl folosește, mall-uri, restaurante, spitale, universități etc., este o soluție excelentă pentru a promova produse și servicii, sau pentru a face branding. Pe scurt, acest sistem faciliteaza comunicarea prin interacțiunea cu clienții / angajații / studenții etc.

Digital signage este cel mai eficient instrument de astăzi pe care îl puteți utiliza pentru a comunica cu publicul în lumea fizică. Indiferent de locație sau domeniul de activitate, digital signage este cu siguranță un mod unic de a capta atenția.

       

Digital signage este o industrie în curs de dezvoltare, cu foarte mult potențial de creștere. Piață de Digital Signage este greu de ignorat, cu peste 10 miliarde $ de creștere preconizată pentru 2020 (de la 15 miliarde $ la peste 24 miliarde $). Sistemele de Digital Signage sunt încp departe de a-și atinge potențialul maxim, fiind condiționate de apariția noilor tehnologii.

Componente ale unei soluții Digital Signage

  • Software: sistemul de gestionare a conținutului permite afișarea conținutului dvs. pe ecranele dvs.; se facturează ca un serviciu lunar sau anual; Unele sisteme de gestionare acceptă doar anumite tipuri de conținut, în timp ce altele acceptă diverse tipuri de conținut, cum ar fi text, imagini, video, pagini web și multe altele.
  • Hardware: părțile fizice precum ecrane, playere media, suporturi de perete etc.
  • Găzduire: majoritatea furnizorilor de soluții de digital signage oferă găzduire în Cloud, datorită accesului rapid și a securității sporite, asigurând în același timp integrarea ușoară cu aplicațiile și sistemele existente.
  • Conectivitate: Sistemele digital signage sunt de obicei conectate printr-un router Wi-Fi 3G / 4G LAN
  • Conținut: conținutul este ceea ce afișați pe ecranele dvs.; poate fi orice, de la text, imagini, videoclipuri la pagini web și altele, atât timp cât este atractiv pentru publicul dvs.

Cum funcționează

Cele mai inovatoare sisteme de digital signage reprezintă un software încărcat și gestionat din Cloud. Deci, totul este automatizat ceea ce vă face munca mult mai ușoară. Aceasta înseamnă mai puține griji pe partea de tehnologie și mai multe resurse pentru a investi în strategia dvs. de conținut creativ.

După ce primiți acces în platforma dvs., utilizarea acesteia este foarte simplă. Practic, este ca un gadget nou și funcționează astfel:

  • Conectați-vă în contul dvs. folosind datele de logare;
  • Încărcați conținutul, fie că este text, imagini sau video;
  • Programați afișarea conținutului și categorizați pe campanii și grupuri de playere media;
  • Scoateți rapoarte pe intervale de timp. Opțional, puteți seta utilizatori și roluri.

Costuri de Digital Signage

Doar pentru că este digital, nu înseamnă că o să coste o avere. Dimpotrivă, datorită apariției tehnologiilor noi și mai eficiente, costul total a sistemelor de digital signage este în continuă scădere an de an. De obicei, există o taxă în avans, urmată de o taxă lunară, dar în general costurile diferă în funcție de complexitatea platformei.