Skip to main content
Știri

Spectro:o a devenit partener oficial Raspberry Pi

By mai 16, 2022martie 15th, 2023No Comments

Prin aderarea la programul de parteneriat Raspberry Pi, Spectro:o se alătură unei comunități vaste de furnizori de soluții tehnologice fiabile, dezvoltate cu produsele Raspberry Pi.

Playerul Spectro:o este un instrument hardware prin intermediul căruia clienții noștri afișează conținut multimedia pe ecranele lor. Spectro:o a dezvoltat propriul player în format plug-and-play, cu placa de bază Raspberry Pi de minim 3B+. Astfel, oferim o soluție accesibilă, eficientă din punct de vedere energetic și versatilă în domenii precum HoReCa, Retail, Fabrici și Sănătate.

În calitate de partener de design Raspberry Pi, Spectro:o va beneficia de sprijin tehnic din partea echipei de ingineri Raspberry Pi, iar produsul nostru de afișaj digital este listat pe website-ul lor, la rubrica digital signage în România.

Spectro:o continuă să ajute companiile care caută să îmbunătățească experiența în locație a clienților și angajaților, iar împreună cu Raspberry Pi contribuim la dezvoltarea afacerilor prin livrarea unor soluții tehnologice de încredere.