Skip to main content
Știri

Spectro:o @HANNOVER MESSE 2023: Impresii și idei post-eveniment despre participarea la târgul mondial de tehnologie de la Hanovra

By mai 4, 2023mai 8th, 2023No Comments

Pentru a consolida reziliența și mecanismele de dezvoltare a unei afaceri chiar și în vremuri instabile, companiile au nevoie în mod vital să cultive noi surse de venit, să-și extindă oferta de produse / servicii și să mențină fidelitatea clienților. La Târgul de la Hanovra, ediția 2023, Spectro:o a adus în atenția segmentului de producție și distribuție un nou program de facilitare a transformării digitale, axat pe colaborarea cu parteneri și distribuitori pentru a crește gradul de adoptare a semnalizării digitale. În perioada 17 – 21 aprilie 2023, Spectro:o a participat la cea mai importantă expoziție de tehnologie industrială din lume și suntem încântați să împărtășim cu voi impresii, idei și fotografii despre experiența trăită la HANNOVER MESSE.

Târgul de la Hanovra este o platformă globală care reunește pionierii, profesioniștii și actorii cheie din domeniile IT, cercetare și dezvoltare, automatizare integrată și energie pentru a descoperi cele mai recente soluții inovatoare, pentru a capta și împărtăși cele mai eficiente practici din industrie și pentru a fi atât martor, cât și contribuitor la coagularea tendințelor tehnologice care vor modela viitorul industriei. Acest forum internațional a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru Spectro:o de a prezenta portofoliul de soluții intuitive de afișaj digital, de face schimb de experiențe cu clienții internaționali și de a întâlni antreprenori și afaceri vigilente care-și doresc să se alăture programului Spectro:o de reselleri de digital signage.

A fost o plăcere pentru Marius Pătroi, General Manager Spectro:o, să exploreze piața internațională de tehnologie industrială alături de Ropardo Software Engineering, partenerul tehnologic Spectro:o în promovarea inovației și facilitarea transformării digitale. Ropardo este expert în dezvoltarea de soluții software, iar la HANNOVER MESSE, reprezentantul echipei, Ciprian Hațegan, a expus portaluri web sustenabile care asigură tranziția de la modul fizic la cel digital de operare a proceselor interne.

Inovația stă la baza ADN-ului Spectro:o, iar evenimentele ca acesta reprezintă o sursă importantă de valoare și inspirație pentru noi. Iată câteva aspecte interesante despre experiența de la Târgul de la Hanovra pe care Marius Pătroi le-a împărtășit cu restul echipei:

  • HANNOVER MESSE a creat un mediu distractiv și constructiv pentru a interacționa cu companii pasionate de tehnologie, pentru a socializa și consolida conexiuni, și pentru a iniția parteneriate durabile în cadrul programului Spectro:o dedicat resellerilor. Cele cinci zile de expoziție au fost o experiență productivă, plină de interacțiuni și conexiuni valoroase cu experți și producători de top din întreaga lume, cu posibilitatea de a face echipă și de a lucra împreună pentru a aborda probleme critice cu care se confruntă clienții noștri.

 

  • Una dintre cele mai importante lecții învățate este că inovarea poate lua multe formede la soluții software intuitive la colaborări tehnologice puternice care accelerează dezvoltarea afacerilor. Afișajul digital este viitorul comunicării în locație cu clienții și angajații, iar prin programul Spectro:o dedicat resellerilor de digital signage ne propunem să aducem acest viitor mai aproape de companiile care-și doresc să-și optimizeze comunicarea vizuală din locații.

 

  • În ciuda provocărilor economice la nivel global, domeniul de producție este dornic să grăbească pasul în direcția digitalizării și are într-adevăr un potențial promițător. Programul Spectro:o dedicat resellerilor de digital signage este potrivit pentru orice afacere care dorește să învețe, să se dezvolte și să investească într-un parteneriat pe termen lung.

 

  • Marius s-a implicat în conversații captivante despre tendințele actuale din industrie și cele mai recente soluții pentru producție. S-a întors la Sibiu cu idei și impresii valoroase despre cum să extindem soluția Spectro:o de afișaj digital pe piața internațională.

 

  • Computer Vision, AI, Private 5G Networks, Digital Transformation Acceleration, Edge Computing sunt dimensiunile digitalizării care vor modela următoarea eră a industriei. Expozanții și vizitatorii din cadrul Târgului de la Hanovra au inițiat discuții interesant despre modul în care aceste domenii se suprapun pentru a da naștere unor soluții ce vor accelera calea către maturitatea digitală și vor construi o creștere durabilă.

HANNOVER MESSE 2023 a fost cu adevărat o experiență care a meritat! De la momente de inspirație la întâlniri valoroase, am avut parte de un timp prolific prezentând soluții de afișaj digital intuitive și ușor de utilizat, interacționând cu experți de top din industrie și reprezentând peisajul tehnologic românesc împreună cu partenerul tehnologic al Spectro:o, Ropardo. Nu există nicio îndoială: tot mai mulți producători abordează soluțiile de conectivitate pentru a atinge următorul nivel de transformare digitală.

Marius PătroiGeneral Manager Spectro:o

Viitorul domeniului de producție arată promițător, iar progresele tehnologice de până acum ne inspiră să continuăm povestea de evoluția a Spectro:o, alături echipa noastră dedicată și cu ecosistemul de parteneri!