Skip to main content
Știri

Spectro:o participă ca expozant la MWC Las Vegas, prezentând soluții digitale pentru comunicare vizuală de impact

By septembrie 20, 2022septembrie 30th, 2022No Comments

Soluția completă Spectro:o de digital signage este expusă în cadrul Mobile World Congress, în „orașul care nu doarme niciodată”.

Timp de 2 zile, inovatorii, liderii cheie din industrie, investitorii și antreprenorii se întâlnesc și fac schimb de know-how pentru a modela împreună viitorul tehnologiei. Cel mai influent eveniment de conectivitate din America de Nord explorează anul acesta teme de actualitate precum: rețelele 5G, soluții disruptive IoTl, cele mai recente inovații tehnologice și dezvoltarea serviciilor cloud.

Marius Pătroi prezintă la standul Spectro:o care sunt beneficiile unei comunicări vizuale și dinamice și cum soluția noastră te ajută să distribui conținut vizual pe un număr nelimitat de ecrane, doar în câteva secunde. Afișarea de conținut multimedia divers, programarea conținutului pe zile și pe ore, monitorizarea rețelei de digital signage de la distanță, distribuirea conținutului vizual în locații multiple – aceste funcționalități și nu doar sunt testate și examinate alături de Marius, la MWC Las Vegas.

Suntem motivați să participăm la evenimente care reunesc ecosistemul tehnologic și promovează digitalizarea pentru a adăuga valoare produselor, partenerilor și clienților noștri. Mai mult decât atât, suntem entuziasmați să explorăm inovațiile din industrie și să ne inspirăm din noutățile din lumea digitală pentru a concepe și dezvolta idei de impact.

Dacă te afli în Las Vegas și vrei să ne cunoști în persoană, vizitează-ne la pavilionul romaniaIT, Hala W2, Standul W2. 1556.


Rezervă o întâlnire scurtă cu Marius și descoperă cum afișajul digital îți poate transforma afacerea:


Urmează și mai multe fotografii și noutăți de la cel mai influent eveniment tech din America de Nord, de aceea stai cu ochii pe blogul nostru și află cum a decurs experiența noastră la MWC Las Vegas.