Skip to main content
Fără categorieȘtiri

Spectro:o și Ropardo – parteneriat pentru transformare digitală

By mai 27, 2021aprilie 29th, 2022No Comments

Credem în parteneriate și în puterea de a lucra împreună pentru a realiza lucruri grozave. Cu acest scop, Spectro: o a încheiat un parteneriat cu Ropardo pentru a oferi soluții digitale companiilor care doresc să-și transforme operațiunile.

Nevoile pieței de digital signage și servicii auxiliare sunt în creștere, iar progresele tehnologice ne ajută să acoperim această cerere. Credem că parteneriatul nou format va combina expertiza tehnologică și de afaceri a părților pentru a aborda piețe noi și a implementa solutii inovatoare de software in mai multe domenii.

Spectro: o este un partener software dedicat unei viziuni a transformării digitale pentru sectorul de afaceri. Acesta contribuie cu determinarea unei companii tinere și experiență solidă și know-how-ul fondatorilor. Produsul său de bază este Spectro:o Digital Signage – o platformă construită pe tehnologia Cloud, care permite distribuirea și afișarea cu ușurință a conținutului pe un număr nelimitat de ecrane.

Parteneriatul nostru cu Ropardo este menit să accelereze extinderea liniei de afaceri de digital signage, care are o evolutie excelentă pe piața din România, precum și intrarea pe noi piețe. Accesul la resursele tehnologice bine stabilite ale partenerului nostru va debloca multe dintre proiectele noastre.

Marius PatroiCEO Spectro:o

Ropardo este o companie independentă de dezvoltare software, cu o experiență largă și o voință puternică de a lansa pe piață soluții de succes. De asemenea, are o prezență bine stabilită pe piața internațională, oferind soluții software clienților din Europa și SUA, având o înțelegere profundă a specificului mai multor industrii.

Spectro: o și Ropardo s-au întâlnit pe terenul comun al inovației. Misiunea noastră definită ca „soluții pentru viitor” îndeplinește viziunea Spectro: o și modelul de afaceri. Promovarea inovației este unul dintre obiectivele noastre principale, parte a culturii organizației noastre. Pentru a îndeplini astfel de obiective, Ropardo acționează ca un partener tehnologic care creează un mediu prietenos de start pentru startup-uri.

Ciprian CandeaCEO Ropardo