Skip to main content
Știri

Spectro:o va participa la Mobile World Congress Las Vegas

By septembrie 12, 2022septembrie 20th, 2022No Comments

Între 28 și 30 septembrie, Spectro:o va participa la unul dintre cele mai importante evenimente tech din lume – Mobile World Congress Las Vegas, ediția 2022.

MWC Las Vegas este o arenă globală dedicată tehnologiei, care reunește startup-uri, inovatori, precum și investitori și lideri din industrie, pentru a expune și lansa cele mai noi și competitive soluții tehnologice. Expoziția aduce în prim plan transformarea digitală și inovațiile tehnologice, creând un ecosistem valoros pentru conectivitate și interacțiuni în mediul B2B. 

Prezența Spectro:o la MWC Las Vegas 2022 este un lucru firesc pentru noi, întrucât am avut partea de o experiență prețioasă la IOT Solutions World Congress, desfășurat în mai 2022 la Barcelona, și ne dorim să rămânem conectați la dinamica industriei. La fel cum ne-am prezentat la IOTSWC 2022, Spectro:o își va împărtăși din experiența în digital signage la eveniment alături de partenerul nostru tehnologic – Ropardo.

Ne găsiți la pavilionul romaniaIT, în Hala W2, Standul W2.1556.


La standul nostru, Marius Pătroi, CEO Spectro:o, va prezenta soluția Spectro:o de Digital Signage și va împărtăși din know-how-ul său despre comunicarea vizuală prin afișa digital intuitiv și ușor de integrat.

Dacă nu ajungi la eveniment și îți dorești să afli cum poți atrage mai mulți clienți și genera mai multe venituri prin afișaj digital, programează un demo cu echipa noastră sau setează direct o întâlnire de 30 de minute cu Marius.


Vă așteptăm la MWC Las Vegas să explorăm împreună întregul potențial al platformei de digital signage Spectro:o, dar până atunci urmăriți-ne pentru a afla mai multe detalii despre unul din cel mai importante evenimente ale anului.